Kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Uanset hvilken type spørgsmål, du har på hjerte, sidder vores kompetente og imødekommende kundeservice klar til at hjælpe.

Du kan til enhver tid afbryde samarbejdet med 14 dages varsel, hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

Alle vores medarbejdere har stort kendskab til at begå sig i private hjem, hvor der ofte forekommer husdyr af den ene eller anden art. Det er som regel aldrig noget problem, da vi stræber efter at sende den samme medarbejder hver gang.

Vi benytter for så vidt muligt altid bæredygtige rengøringsmidler. Vores produkter er Svanemærkede, da vi har stor respekt for både børn og dyr i hjemmet, som ikke har godt af kemikalier. Derfor kan du med sindsro booke os til privat rengøring.

Opstår der behov for ekstra rengøring, tager vi os gerne tiden til at udføre det, når vi nu alligevel er hos dig. Ved du på forhånd, at du af den ene eller anden årsag ønsker ekstra udført, planlægger vi det naturligvis, så det passer til dine ønsker og behov.

Du betaler altid efter endt opgave. Har du en fast aftale om rengøring én eller flere gange om ugen – eller blot et par gange om måneden – sender vi først regningen sidst på måneden. Så slipper du for flere regninger, og vi kan bruge tiden på at gøre rent.

Praktisk information til de nysgerrige

For på bedst mulig vis at komme let og overskueligt rundt om alt information vedrørende vores ydelser, vores medarbejdere og os som virksomhed har vi samlet de mest stillede spørgsmål her, så du altid ved, hvad du går ind til.

© 2023 Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?