Privat rengøring – enhver fortjener fritid

Privat rengøring er mere end bare at gøre rent. Det er også at skabe plads til familien og dig, der bor i hjemmet. Det er at have et miljø, hvor du kan nyde dine hobbyer og aktiviteter, og hvor du kan føle dig tryg og tilfreds. Men det er ikke altid nemt at holde hjemmet rent og pænt, især hvis du har travlt med arbejde, børn, kæledyr eller andre ting. Derfor kan det være en god idé at få hjælp fra en professionel rengøringsvirksomhed som os, der kan tilbyde dig en regelmæssig og grundig rengøring af dit hjem.

Professionel privat rengøring frigør tid til dig

Når du vælger at få hjælp til din rengøring, er det en måde at spare tid og energi på, og samtidig sikre dig et rent og pænt hjem. Derfor er privatrengøring en service, som mange mennesker benytter sig af i dag. Privat rengøring kan være en god løsning for dig, hvis du har travlt med arbejde, familie eller andre aktiviteter, og ikke har lyst eller overskud til at gøre rent selv. Det kan også være en god idé at indgå en fast aftale om rengøring af dit hjem, hvis du har særlige behov eller ønsker for din rengøring, som du i en periode ikke selv kan opfylde.

Vi er en rengøringsvirksomhed der har erfaring og ekspertise i at gøre rent på en effektiv og miljøbevidst måde. Vi har udstyr med og bruger produkter, der passer til forskellige typer af overflader og materialer. Bestiller du en privat rengøringsaftale hos os, kan vi tilpasse rengøringen efter dine ønsker og behov, så du får det gode resultat, du forventer. Vi udviser ansvarlighed og omhu for dit hjem, så du kan have tillid til, at vi passer godt på det.

Priseksempler på privat rengøring

Rengøring i hjemmet er vigtig for dit velbefindende og din trivsel, – og privat rengøring behøver hverken vælte dit skema eller din økonomi. Livsstil, vaner og indretning af hjemmet er individuelt, og derfor vurderer og tilpasser vi også rengøringsopgaverne i hver enkelt kundes hjem individuelt. Inden vi indgår en endelig rengøringsaftale med dig, møder vi dig i dit hjem og lytter til dine behov og ønsker for rengøringen. Du kan herunder se en oversigt med priseksempler på ugentlig privatrengøring.

Priseksempler på ugentlig privat rengøring. SRS Multiservice.

Du kan indhente et uforpligtende tilbud på privat rengøring her:

Privat rengøring du kan trække fra i skat

Vi er en registreret servicevirksomhed, og du kan derfor trække dine rengøringsudgifter fra i skat. Der er ingen økonomiske eller praktiske årsager til at du behøver at bruge din fritid på rengøring.

Hvis du leder efter en professionel rengøringsvirksomhed, der kan tilbyde dig privatrengøring af høj kvalitet, er du velkommen til at kontakte os – det kan du for eksempel gøre ved at ringe til os på telefon 7174 5858. Vi har mange års erfaring i branchen, og vi har mange tilfredse kunder. Når vi gør rent hos dig i dit hjem, har vi fokus på omsorg, tryghed, tillid og miljøbevidsthed imens vi udfører vores arbejde. Vi tilstræber at give dig en professional rengøring af dit private hjem, og at udvise ansvarlighed, omhu og grundighed i udførelse af privatrengøring hos dig. Vi vil gerne hjælpe dig (og din familie) med at få et rent og dejligt hjem, som du / (og I) kan nyde hver dag. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud her.

Privat rengøring service med respekt, åbenhed og dialog

Når du vælger en professionel rengøringsvirksomhed som os, ved vi hvor vigtigt det er at du kan have en god dialog med os. Derfor er vi altid lydhøre, når du fortæller os, hvad du vil have gjort rent, og hvordan du vil have det gjort. Du kan også til enhver tid roligt give os feedback og ris/ros, så vi kan forbedre vores service. Vi sætter en ære i at være en god rengøringsvirksomhed for dig, og vil lytte til dig og respektere dine ønsker. Vi vil også være åbne og ærlige omkring vores arbejde og priser.

Srs kan regelmæssigt udføre din hjemmerengøring, så du ikke behøver bruge din energi og dit overskud på det. Desuden du kan få mere glæde af dit hjem, fordi du har plads til familien og dig. Privat rengøring er en investering i din livskvalitet og dit velvære. Det er en måde at gøre dit liv lettere og mere behageligt på. Hvis du vil have mere tid til det, der betyder noget for dig, så overvej at få et uforpligtende tilbud på privatrengøring.

Privat rengøring i stue. SRS Multiservice - Vi gør rent i detaljen.

Privatrengøring standardydelser

Når du bestiller privat rengøring hos os, ved du at der er styr på den almene rengøring i dit hjem, så der er rart at være i hverdagen og indeklimaet er optimalt for dig og din familie. For at give dig en idé om hvilke ydelser en privatrengøring indeholder, har vi lavet en oversigt. Du kan se oversigten på denne side herunder.

Oversigt over hvad en privatrengøring indeholder som standard. SRS Multiservice.

Privatrengøring tilkøbsydelser

Ethvert hjem har ind imellem brug for en ekstra grundig rengøringsindsats. Derfor kan du som privatkunde hos os altid bestille en tilkøbsydelse, når behovet opstår. Det kan for eksempel være grundig rengøring af din ovn eller dit køleskab. Du kan se oversigten på denne side herunder.

Privat rengøring tilkøbsydelser - SRS Multiservice.
Fordele ved privat rengøring - SRS Multiservice. Grundig rengøring af badeværelse.

Fordelene ved privat rengøring

Fordelene ved at få privatrengøring er mange. Du får mere tid til dig selv og dine nærmeste, og du slipper for at bekymre dig om støv, skidt og rod i dit hjem. Du får også et bedre indeklima og et sundere miljø, når dit hjem er rent og friskt. Du får desuden en større glæde og tilfredshed ved at bo i dit hjem, når det er pænt og indbydende. Vi som professionel rengøringsvirksomhed kan give dig mange fordele, så du kan spare tid og energi, som du kan bruge på andre ting. Du kan få et rent og hyggeligt hjem, som du kan være stolt af. Du kan få mere ro i sindet, fordi du ved, at dit hjem er i gode hænder.

Sådan gør vi rent i private hjem

Når du vælger at få privat rengøring, får du en professionel rengøringshjælp, som kommer hjem til dig og gør rent efter dine aftaler og instruktioner. Du bestemmer selv, hvor ofte og hvor grundigt du vil have gjort rent, og hvad der skal være fokus på. Du kan for eksempel vælge at få gjort rent i hele huset eller kun i bestemte rum, eller du kan vælge at få gjort ekstra rent i køkkenet eller badeværelset. Med en fast aftale om privatrengøring har du sørget for at rengøringen er i orden i dit hjem til enhver tid. Vi kommer regelmæssigt efter det interval de specifikke instruktioner du har aftalt sammen med os. Har du behov for extra grundig rengøring før en særlig lejlighed eller sæson, kan du bestille en enkelt hovedrengøring. Du kan også vælge at få pudset vinduer, vasket tøj, strøget skjorter eller andre ekstra services eller tillægsydelser. Skal du flytte, kan du bestille en flytterengøring, så du er sikker på du med god samvittighed kan overlevere din bolig i rengjort stand. Du kan også bestille en grundig flytterengøring af dit nye hus eller hjem, før du flytter ind i det.

Rengøring af køkken ved privat rengøring. SRS Multiservice - Aftørring under ting på køkkenbordet.
Kvalitetstjek ved privat rengøring. Der er gjort rent under tæppet i stuen. SRS Multiservice.

Sådan indgår du en aftale om privat rengøring

Vores aftaler om rengøring i private hjem indgås i samarbejde med dig, og under hensyntagen til dine specifikke rengøringsbehov og ønsker. Når du har anmodet om et rengøringstilbud hos os, aftaler vi en dato og en tid hvor vi sammen holder et møde i dit hjem. På mødet aftaler vi hvilke ydelser din endelige rengøringsaftale skal indeholde. Du har mulighed for at vælge hvor ofte vi skal komme og gøre rent hos dig. De fleste af vores privatkunder har ugentlig rengøring, eller rengøring hver 14. dag, men er dit rengøringsbehov mindre, kan du sagtens få rengøring hver 3. uge, månedligt eller bare én enkelt gang.

Se vores andre rengøringsydelser

Du er velkommen til at læse mere om vores andre rengøringsydelser, hvis du har specifikke rengøringsbehov. Er vinduerne beskidte kan du bestille vinduespudsning, og hvis du vil have gjort virkeligt grundigt rent, kan en enkelt hovedrengøring gøre trikket. Skal du flytte kan en flytterengøring i fraflytteboligen samt i din nye bolig spare dig for unødigt rengøringsarbejde. Har du brug for erhvervsrengøring tilbyder vi også det. Du kan også læse om vores grønne rejse eller se hvilke områder vi gør rent i her.

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?