Rengøring hver 14. dag

Vi laver en plan helt efter dine behov

Hvis du og din familie ikke har behov for en ugentlig rengøring, tilbyder vi også rengøring hver 14. dag.

Få mere tid til alt det sjove

Der findes mange ting, som er sjovere end rengøring, og derfor er der også mange gode grunde til, at du trygt kan overlade det mindre sjove arbejde til os. Hvem vil ikke gerne have mere tid og overskud til at tage i biografen, besøge venner og familie eller tage i træningscenteret?

Planlæg det efter dine behov

Når du bestiller privat rengøring hos os, er du med til at bestemme hvor ofte, hvor og hvornår du har brug for rengøring. Din aftale kan også altid tilpasses undervejs, hvis dine behov og ønsker ændrer sig.

Træk det fra i skat

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det faktisk ikke. Når du benytter SRS Multiservice, kan du trække din rengøring fra i skat, da vi er en registreret serviceydelse, der giver fradrag. Der er altså hverken økonomiske eller praktiske årsager til, du skal bruge din dyrebare fritid på at rengøre hjemmet.

Du kan til enhver tid afbryde samarbejdet med 14 dages varsel, hvis du ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

Alle vores medarbejdere har stort kendskab til at begå sig i private hjem, hvor der ofte forekommer husdyr af den ene eller anden art. Det er som regel aldrig noget problem, da vi stræber efter at sende den samme medarbejder hver gang.

Vi benytter for så vidt muligt altid bæredygtige rengøringsmidler. Vores produkter er Svanemærkede, da vi har stor respekt for både børn og dyr i hjemmet, som ikke har godt af kemikalier. Derfor kan du med sindsro booke os til privat rengøring.

Opstår der behov for ekstra rengøring, tager vi os gerne tiden til at udføre det, når vi nu alligevel er hos dig. Ved du på forhånd, at du af den ene eller anden årsag ønsker ekstra udført, planlægger vi det naturligvis, så det passer til dine ønsker og behov.

Du betaler altid efter endt opgave. Har du en fast aftale om rengøring én eller flere gange om ugen – eller blot et par gange om måneden – sender vi først regningen sidst på måneden. Så slipper du for flere regninger, og vi kan bruge tiden på at gøre rent.

Praktisk info til de nysgerrige

Vi gør vores bedste for på en let og overskuelig måde at komme hele vejen rundt om vores ydelser og os som virksomhed så du altid ved hvad du går ind til. Derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål her.

Kan vi hjælpe dig videre herfra?

Sidder du inde med et spørgsmål vedrørende vores serviceydelser, processer eller virksomhedskultur, er du velkommen til at kontakte kundeservice på +45 70 44 45 83 eller srservice@mail.dk

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?