Vinduespudsning og vinduespolering på Sjælland – ren klarhed og bedre lys

Vores professionelle vinduespudsning sikrer at dine vinduer altid bliver rene, og gør ethvert hjem og enhver bygning og virksomhed mere indbydende at være i. Rene vinduer og bedre lysindfald og udsyn kan øge både trivsel, humør og produktivitet og skabe et bedre indeklima. Vælger du os som din dedikerede vinduespudser, sørger vi for at jeres vinduer altid er krystalklare og fri for striber. Vi tørrer naturligvis op efter os. Ved at bestille professionel vinduespudsning og vinduespolering slipper du for at bruge dine weekender eller feriedage på at pudse vinduer. Vinduespudsning kan være en tidskrævende og besværlig opgave. Vores erfarne team er klar til at tage sig af det hele. Det frigør din tid og energi, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget for dig.

Vinduespudsning giver klarhed og økonomisk værdi

Måske tror du, at professionel vinduespudsning er dyrt, men det er måske billigere, end du tror. Vi tilbyder kvalitets-vinduespudsning til rimelige priser, og du får månedligt tilsendt en faktura på mail med 10 dages betalingsfrist. Vinduespudsning kan trækkes fra i SKAT under “Servicefradrag”, så du får økonomisk værdi ud af vores service. Servicefradraget er i 2024 på kr. 11.900,- pr. voksen i husstanden. Med vores priser på professionel vinduespudsning som er yderst konkurrencedygtige, investerer du i vedligeholdelsen af dit hjem eller din virksomhed.

effektiv vinduespudsning - SRS Teamwork

Vinduespudsning - kort og godt

Professionel vinduespudsning sikrer at dine vinduer altid er rene, og at enhver virksomhed, bygning og bolig fremstår på bedste vis og er indbydende at være i. Du kan indhente et uforpligtende tilbud på rengøring her. Vi ser frem til at pudse dine vinduer.

Sådan bestiller du vinduespudsning og vinduespolering

Du kan vælge at bestille vinduespudsning som en separat ydelse, – eller du kan få dine vinduer pudset og poleret som en tillægsydelse til din og jeres vanlige rengøringsaftale.

Indenfor erhvervsrengøring tilbyder vi derfor vinduespudsning i forskellige frekvenser og intervaller, for at imødekomme de forskellige virksomheders behov. Hos SRS Multiservice kan du som erhvervskunde vælge vinduespudsning / vinduespolering med følgende hyppighed:

 • Kvartalsvis vinduespudsning
 • Månedlig vinduespudsning
 • Vinduespudsning – bare én gang

Når vi planlægger og tilrettelægger din vinduespudsning, – eller udarbejder et tilbud til dig, har vi brug for at danne os et overblik over dine vinduer. Du er naturligvis altid velkommen til at ringe til os på telefon 7174 5858, hvor vi stiller dig de spørgsmål omkring dine vinduer, som vi har brug for, for at give dig et fast tilbud på vinduesservice. Ønsker du selv at beskrive de vinduer, du ønsker, vi skal pudse og polere, kan du følge anvisningerne herunder.

Når du indhenter et tilbud på vinduespudsning, udfylder du først informationerne om navn/virksomhedsnavn, og adresse. Vi har brug for at vide, om vi skal pudse vinduer i et privat hjem, i en virksomhed eller i en udlejningsejendom.

Herefter skriver du hvor mange vinduer vi skal pudse udvendigt, – og hvor mange vinduer vi skal pudse indvendigt. Der er mange forskellige vinduer i en bygning, og tiden der skal bruges , – samt tilgængeligheden er relevant for vores planlægning. Ved bestillingen får vi overblik over antallet af vinduer, fag i hvert vindue, rudefelter og antallet af etager, om vinduerne er vendbare, – og om vinduerne skal pudses imellem vinduerne f.eks. i et forsatsvindue. Kan vinduerne vendes og pudses indefra, – eller kan de nås fra jorden udefra, går det hurtigt. Sidder vinduerne derimod højt, så de ikke umiddelbart kan vendes eller nås, – skal vi muligvis bruge stige eller lift, hvilket kan medføre en ekstraudgift eller en lidt større tidsforbrug ved den udvendige vinduespudsning. Hvor ofte vinduerne skal pudses har også betydning. Her kan du for eksempel vælge blot at få pudset vinduer én enkelt gang, en gang om måneden eller hver 3. måned.

Sådan beskriver du dine vinduer:

Der findes uendeligt mange forskellige vinduestyper. Nogle vinduer skal pudses med specialudstyr, og andre er mere ligetil. Vi pudser alle vinduestyper, og har det nødvendige udstyr til at pudse imellem selv de mindste rudefelter. Når dit vindue skal beskrives, er det første du skal lægge mærke til, om vinduet består af ét eller flere fag, samt om hvert fag er inddelt i flere mindre rudefelter af sprosser. Er vinduesfelterne mindre, skal vi medbringe en speciel vinduesskraber til vinduespudsningen. Når vinduestypen skal beskrives, kan det for eksempel handle om et bondehusvindue med 2 fag og sprosser & 3 rudefelter i hvert fag, – eller om et almindeligt topstyret vindue med bare ét glas. Andre vinduestyper er dannebrogsvinduer, palævinduer, kombi-vinduer og fastkarmsvinduer. Har du forsatsvinduer, – der isolerer og støjdæmper, – og som er monteret indvendigt på gamle eller nye vinduer, – eller kan åbnes med hængsler, – så er der ekstra vinduesflader at pudse imellem vinduerne.

Måden vinduet er hængt på og hvordan det åbner, kan for eksempel være et dreje kip vindue, et ovenlysvindue, et vende vindue, et topstyret vindue, et sidehængt vindue eller et tophængt vindue. Du kan se mere om de forskellige vinduestyper og hvordan de er hængt og åbner på illustrationen nedenfor:

sådan beskriver du dine vinduer - illustration

Du kan indhente et uforpligtende tilbud her eller vi knappen nedenfor, og er altid velkommen til at ringe til os, så vi sammen kan få et overblik over din vinduespudsning. Vi glæder os til at pudse og polere dine vinduer.

Vinduespudsning og Vinduespolering - Vi skaber klarhed, glans og skinnende resultater

Vores erfarne team forstår betydningen af skånsomhed og omhyggelighed. Vi rengør hvert vindue som om det var vores eget. Ved at bestille professionel  vinduespudsning og vinduespolering får du ikke kun rene vinduer, – men også klarhed og skinnende resultater, der forbedrer dit hjem eller din virksomheds æstetik. Vinduespudsning – også kaldet vinduespolering er en vigtig del af rengøringen i ethvert hjem eller virksomhed. Det er en opgave, der kræver tid og kræfter, men som også kan give store fordele. Ved at få pudset vinduerne regelmæssigt, kan du opnå en række fordele, herunder:

 • Bedre lysindfald: Rengjorte vinduer giver mere naturligt lys i rummet, hvilket kan forbedre humøret og øge produktiviteten og livsglæden.
 • Bedre udsigt: Rengjorte vinduer giver en klarere udsigt til omgivelserne, hvilket kan forbedre livskvaliteten og øge produktiviteten hos dine medarbejdere – eller hos familien.
 • Forlænget levetid: Regelmæssig vinduespudsning kan forlænge levetiden på vinduerne, da snavs og skidt kan beskadige glasset over tid.
 • Bedre indeklima: Rengjorte vinduer kan forbedre indeklimaet og øge trivsel, ved at reducere mængden af støv og allergener i rummet.
bedre indeklima med SRS vinduespudsning

Vi tilbyder professionel vinduespudsning til både private og erhvervskunder. Vores erfarne og veluddannede personale bruger kun de bedste rengøringsmidler og -udstyr på markedet for at sikre, at dine vinduer altid er rene og klare. Du kan læse mere om vores vinduespudsningsservice her. Kontakt os i dag, for at høre mere om vores rengøringstjenester og bestil et uforpligtende tilbud på vinduespudsning her. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde vinduerne i din virksomhed rene og indbydende.

Stressfri oplevelse og forudsigelig vinduespudsning

Når du vælger vores vinduespudseservice, får du en stressfri oplevelse. Selvfølgelig kan du selv pudse dine vinduer, men ved at overlade det til os, får du mere tid og energi til andre vigtige ting i livet. Det er nemt for dig at nå det hele, når vi kommer og ordner vinduespudsningen for dig.

Vi sender dig en rengøringsplan, så du altid har styr på præcis hvornår vi kommer og pudser dine vinduer. Du behøver ikke bekymre dig om at huske aftaler eller følge op. – Vi er pålidelige og kommer som aftalt.

vinduespudsning - bedre lysindfald
vinduespudsning - En verden til forskel

Sådan pudser vi dine vinduer - Vinduespudsning

Som kunde har du brug for at vide, at din vinduespudser har styr på teknikken, så du er sikker på, at han eller hun efterlader dine vinduer stribefri og krystalklare. Hos SRS Multiservice har vi mere end 25 års erfaring med at pudse vinduer. Her er et overordnet overblik over vores teknik:

Korrekt udstyr er afgørende

 • En god vinduesskraber er nøglen til rene ruder uden striber:
  Vi bruger aldrig en billig skinne eller gummi, da det er umuligt at opnå et tilfredsstillende resultat på den måde. Ved brug af korrekt vinduesskraber fjernes fastgroet snavs, lim og pletter.
 • Indvasker:
  Vi fordeler sæben jævnt på ruden med en indvasker med en kvalitetsskraber. Det korrekte betræk sikrer optimal rengøring uden striber.
 • Teleskopstænger:
  Professionelle vinduespudsere bruger teleskopstænger til at nå høje og svært tilgængelige vinduer. Disse stænger kan forlænges og justeres efter behov.
 • Aquatap vandstop:
  Dette forhindrer vand i at løbe ned ad teleskopstængerne, og holder arbejdsområdet tørt.
 • Rentvandsanlæg:
  Rentvandsanlægget filtrerer vandet og fjerner mineraler og urenheder. Rentvandet efterlader ingen striber og er ideelt til vinduespudsning.
 • Stiger:
  Alu-stiger med gummi-belægning er uundværlige for at nå vinduer på forskellige højder. En stabil stige giver vores vinduespudser mulighed for at arbejde sikkert.
 • Vandslanger og koblinger:
  Kvaliltetsvandslanger og koblinger sikrer en pålidelig vandforsyning til teleskopstænger og vinduesvaskere.
 • Kalkfjerner og rengøringsmidler:
  Almindeligvis bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler. Til tider får vi en opgave, hvor vinduerne ikke har været pudset i årevis. Selv i visse tilfælde, – f.eks. den første gang vinduerne pudses, – hvor det er nødvendigt at løsne genstridigt snavs, for at sikre skinnende rene vinduer, – tilstræber vi at bruge miljøvenlige produkter og metoder.
 • Gode handsker og arbejdstøj:
  Vores vinduespudsere bruger komfortable handsker og praktisk arbejdstøj, for at beskytte sig selv og arbejde mere effektivt.
 • Viskestykker:
  For at undgå striber, bruger vi en mikrofiberklud, en glasklud eller et viskestykke til at tøre ruden af med.
Vinduespudsning - luk lyset ind

Vi laver vores egen sæbeblanding

Indholdet i sæbeblandingen:

Vi blander koldt vand, opvaskemiddel og en lille smule salmiakspiritus. Denne hjemmelavede blanding er billigere, og normalt mere miljøvenlig end færdigkøbte produkter. En god rettesnor er at bruge lidt salmiakspiritus, for at opløse fedt og snavs på ruderne, så en gnidningsløs overflade opnås.

Vi vasker ruderne professionelt – her er vores fremgangsmåde:

 • Vi starter med at vaske rammen og karmen omkring vinduet.
 • Herefter fordeler vi sæbeblandingen på ruden.
 • Ruden skrabes med vinduesskraberen, og vi sørger for at fjerne al sæbe og snavs.
 • Vi tørrer ruden af med et viskestykke eller en mikrofiberklud, for at fjerne eventuelle rester.

Vejret som rettesnor – korrekt tilpasset vinduespudsning

Før vi pudser vinduer, overvejer vi vejret for det bedst mulige resultat

 • Vi undgår at pudse vinduer i direkte sollys eller ved meget høje temperaturer, da det kan føre til hurtig tørring og striber.
 • Når det er muligt, vælger vi en overskyet dag eller tidligt på morgenen / aftenen for et bedre resultat.

Regelmæssig vinduespudsning, – (3-4 gange om året), – holder dine vinduer rene og nemmere at vedligeholde. Professionel hjælp fra os til din vinduespudsning – kan hjælpe dig med at få det gjort, – selv i en travl hverdag. Den rette viden om korrekt udstyr – og den rette teknik til at få bugt med genstridigt snavs og pletter på vinduerne, – kan være en stor hjælp til genoprettelsen af krystalklare vinduer der fremstår rene og indbydende.

Vi tilbyder løbende vinduespudsning med fleksible aftaleer. Der er ingen binding, og du kan tilvælge indvendig vinduespudsning eller vinduespolering, når du ønsker det.

Med professionel vinduespudsning er du sikker på at have skinnende rene vinduer med et krystalklart udsyn.

Som hovedregel er dine vinduer rene og nemme at vedligeholde, hvis du får dem pudset 3-4 gange om året. Hvor ofte du ønsker vinduespudsning, afhænger af, hvordan du ønsker din ejendom, lejlighed eller virksomhed skal fremstå. Nogle af vores kunder ønsker vinduespudsning månedligt.

Ja, – med os som service kan du forvente en problemfri oplevelse, hvor vinduespudsningen udføres til perfektion. (Skulle du mod forventning være utilfreds, er vi lydhøre, og vil gøre vores ypperste for at løse problemet.)

I kan til enhver tid afbryde samarbejdet, hvis i ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. For vinduespudsning i erhverv er opsigelsesvarslet 1 måned, og for vinduespudsning hos privat-kunder er opsigelsesvarslet 14 dage. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

Vi tilpasser vores vinduespudsningsaftale, så den passer til tidsplanen i din virksomhed, bygning eller lejlighed. Du kan anmode om et uforpligtende tilbud på vinduespudsning her. Efterfølgende holder vi et afstemningsmøde, og sender dig et skræddersyet tilbud.

Vi bruger de mest effektive metoder og miljøvenlige produkter til vinduespudsning. Vores produkter er Svanemærkede, da vi har stor respekt for både voksne, børn og dyr, som ikke har godt af kemikalier. Vi benytter for så vidt muligt altid bæredygtige rengøringsmidler. Derfor kan I med sindsro booke os til erhvervsrengøring.

Vi arbejder effektivt og grundigt, så vi forstyrrer dig mindst muligt, og tilstræber også at undgå spildtid. Vi holder et afstemningsmøde inden vi sender dig et uforpligtende tilbud, hvor forventet tidsforbrug på din specifikke opgave er indskrevet.

Du modtager månedligt en faktura med 10 dages betalingsfrist. Der er servicefradrag på vinduespudsning (11.900 pr. voksen i husstanden i 2024).

Vores vinduespudsere er høflige og pålidelige, og fokuserer på en god dialog. Både konstruktiv kritik og ros er værdsat, og er grundlaget for vores forretning.

Ja, det er muligt at få fradrag for vinduespudsning (kr. 11.900 pr. voksen i husstanden i 2024). Reglerne ændrer sig, så det er en god idé at holde sig opdateret.

Vi vurderer hver enkelt vinduespudsnings-opgave, og giver dig omkostningsfrit et fast tilbud. Du kan uforpligtende indhente et tilbud på vinduespudsning her. Omkostningerne til professionel vinduespudsningsservice opvejes af det forbedrede udsyn og indeklima, og af den øgede produktivitet og motivation hos dem der nyder lyset. – Endvidere fremstår den servicerede bygning velholdt og præsentabel for alle der ser og bruger den.

Hos SRS Multiservice har vi fokus på at efterlade dine vinduer rene og uden striber og pletter. (Fremstillingsfejl i selve glasset på vinduerne, eller ridser der er opstået før vinduespudsningen, er man selv ansvarlig for.)

Vi bruger det rette udstyr, såsom forskellige størrelser af skviz (også kendt som “svaberen”).

Vi bruger miljøvenlige og effektive midler til at fjerne kalkaflejringer fra vinduerne, – men hvis kalken har siddet længe, kan det være nødvendigt for os at få glasset poleret.

Det er ikke nødvendigt at tilføre afspændingsmiddel, når vi allerede har sæben i vandet.

Svaret afhænger af opgaven og dine ønsker. Brugen af rentvandsanlæg giver mulighed for at vaske vinduesrammerne for skridt og snavs, som vinden bringer med sig.

Nej, – vi bruger den rette blanding af almindelig sæbe og vand. (Teoretisk set kan man bruge glasrens, men det anbefales ikke til vinduespudsning.)

Det kræver den rette sæbeblanding og korrekt udstyr. Vores vinduespudser bruger normalt en ganske almindelig sæbe.

De oftest stillede spørgsmål om vindues-pudsning

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde svar på dine spørgsmål om vinduespudsning, og derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål her. Finder du ikke svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os på 7174 5858 eller sende os en mail på srservice@srsmultiservice.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din vinduespudsnings-opgave, og glæder os til at høre fra dig.

Har du behov for løsning af andre rengøringsopgaver, kan du læse mere om vores rengøringsydelser her, få et overblik over vores services her og læse om vores erhvervsrengøring til virksomheder her.

Kreditvurdering

CO2 neutralt website

CO2 Neutral

Smiley RGB Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Vi gør naturligt rent

Vælger du og din virksomhed at indgå et samarbejde med os, er I sikret samme kvalitet og omtanke for miljøet som vores private kunder. Det er en ambition for os at levere grøn rengøring i høj kvalitet hos alle – privatpersoner som virksomheder.

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?