Det tilbyder vi

Bliv klogere på vores services

Vi tilbyder en række forskellige services, som individuelt kan tilpasses dig og din families behov og ønsker.

Rengøring hver uge

Vi kommer én gang om ugen med det rette rengøringsudstyr, og sørger for at komme ind i alle krogene – også dem du måske ikke var bevidst om eksisterede. Hos SRS Multiservice ved vi, at boliger er lige så forskellige, som de mennesker der bor i dem, og netop derfor leverer vi ikke en standardløsning. Ingen er ens – hverken hjem eller mennesker.

Vi tilpasser den ugentlige rengøring, så den stemmer overens med dine behov og dit hjem – gerne fra gang til gang.

+ Bliv klogere

Rengøring hver 14. dag

Hvis du og din familie ikke har behov for en ugentlig rengøring, tilbyder vi også rengøring hver 14. dag. I nogle familier kan SRS Multiservice også fungere som et supplement til din egen rengøring i hjemmet, og vælger du denne løsning, er du stadig sikret samme kvalitet, som hvis du havde valgt en ugentlig rengøringsløsning.

+ Bliv klogere

Hovedrengøring

Når sæsonerne skifter føler nogle ofte for hovedrengøring, så de kan gå sæsonen i møde med et rent hjem. Hovedrengøringen ligger dog ofte også op til specielle lejligheder som jul, fødselsdage og lignende. Hos SRS Multiservice udfører vi hovedrengøring efter dig og din families behov. En hovedrengøring er nemlig ikke nødvendigvis det samme for dig som for din nabo, og derfor tager vi en grundig dialog med dig inden, at vores medarbejdere svinger støvkosten i dit hjem.

+ Bliv klogere

Flytterengøring

Uanset om du skal flytte ud eller ind, vil både du og andre foretrække at slå sig ned i et hjem, hvor der er pænt og rent. En flytning kan dog være en tidsrøver og energityv og for at spare dig og din familie for dem begge, tilbyder vi flytterengøring, der gør nye omgivelser pæne og indflytningsklare. Vi laver gerne en komplet rengøring af hele din bolig, men har dig og din familie måske kun brug for hjælp til rengøring af køkken og badeværelse, assisterer vi også gerne blot med det.

+ Bliv klogere

© 2023 Design & programming by Replace

Log in with your credentials

Forgot your details?