Erhvervsrengøring på Sjælland - rengøring der rykker

Vores erhvervsrengøring dækker et bredt spektrum af rengøringstjenester til erhvervslivet på Sjælland. Det inkluderer blandt andet kontorrengøring, skolerengøring, rengøring i børnehaver og rengøring i tandplejen. Andre af vores nichetjenester indenfor erhverv er rengøring hos læger og på klinikker, på caféer og restauranter, butiksrengøring og rengøring af forretningslokaler samt på udstillinger og messer, på autoværksteder og andre værksteder. Også på kontoret eller i produktionen er erhvervsrengøring en vigtig service, der hjælper din virksomhed med at opretholde et rent og sundt arbejdsmiljø til gavn for dine medarbejdere og kunder.

Fleksibel og miljøvenlig erhvervsrengøring

Med SRS Multiservice som leverandør af erhvervsrengøring, får firmaet en stabil rengøringspartner, der kan håndtere stort set alle rengørings- og vedligeholdelsesopgaver. Vi servicerer både store som små virksomheder, og ingen opgave er for stor eller for lille til os, – uanset om du er en enkeltmandsvirksomhed eller en virksomhed med 1000 ansatte. Vores mål er at tilbyde dig og din virksomhed en pålidelig, effektiv, fleksibel og miljøvenlig rengøringsservice, der sikrer at din virksomhed fremstår ren og præsentabel, og at I får frigjort mere tid og ro til driften, personalet og kunderne.

Erhvervsrengøring til alle mulige virksomheder på Sjælland

Hos SRS Multiservice tilbyder vi professionel erhvervsrengøring til små og store virksomheder samt institutioner på Sjælland. Vores team af topprofessionelle og veluddannede rengøringsfolk sætter en ære i at udføre deres job til punkt og prikke, og SRS Multiservice har 26 års erfaring indenfor bl.a. erhvervsrengøring og privatrengøring. Vi ved at et professionelt indtryk til kunder og samarbejdspartnere styrker enhver virksomheds image og brand. Derfor skræddersyr vi altid et uforpligtende rengøringstilbud efter hver enkelt kundes individuelle behov og ønsker, og tilbyder 100% miljøvenlig rengøring. Vi er klar – hele ugen – til at hjælpe dig og din virksomhed med at opnå et rent miljø med vores professionelle og grundige erhvervsrengøring. Kontakt os eventuelt i dag for mere information om vores erhvervsrengøringstjenester, eller bestil os allerede i dag til professionel daglig rengøring.

Skræddersyet erhvervsrengøring - løsninger der passer til virksomhedens behov og ønsker

Erhvervsrengøring er en god idé af mange årsager. Som eksempel kan vi nævne fjernelse af støv og nullermænd, eliminering af vira, fokus på rengøring af alle områder af dit kontor og af overflader og kontaktflader / -punkter. Alt i alt handler vores erhvervsrengøring om at tilbyde din virksomhed, forretning eller institution en skræddersyet rengøringsløsning, der er tilpasset dagligdagen og forretningsgangene til det specifikke setup i din virksomhed.

Erhvervsrengøring – Rengøringsnicher

Erhvervsrengøring er et bredt felt, der omfatter adskillige services. Vi har erfaring med stort set alle former for rengøring indenfor erhverv. Her viser vi et udsnit af de muligheder for services du kan bestille hos os i forbindelse med erhvervsrengøring. Du er velkommen til at læse mere om hver enkelt af vores services længere nede på siden her. Vi har specialiseret os indenfor følgende rengørings-nicher:

 • Kontorrengøring
 • Bestilling, levering og opfyldning af forbrugsartikler
 • Vinduespudsning / Vinduespolering
 • Indgangspartier og Måtteservice
 • Afrydning og opvask efter frokosten
 • Tømning af skraldespande
 • Rensning af computerskærme, tastaturer og telefoner
 • Flytterengøring / slutrengøring
 • Hovedrengøring
 • Rengøring af erhvervsejendomme, lejemål og boligforeninger
 • Trappevask
 • Sommerhusrengøring – Airbnb – RB&B
 • Hotelrengøring – Bed & Breakfast – Overnatningssteder – Kro-rengøring
 • Rengøring på institutioner, i skoler og i børnehaver
 • Professionel vaskeri- og renseservice
 • Klinikrengøring
 • Håndværkerrengøring
 • Rengøring på restaurant og Café
 • Butiksrengøring og rengøring på frisør-salon m.v.
 • Professionel rengørings- vikarservice – Afløsning (periodisk) af jeres faste rengøringsservice
 • Privat rengøring hos dine medarbejdere

Priser på erhvervsrengøring - få et uforpligtende tilbud

Vi mener, at en ren virksomhed skal være en mulighed for alle erhvervskunder. Derfor kan du naturligvis altid indhente en pris uden beregning hos SRS Multiservice. Enhver virksomhed er forskellig, og vi er klar til at gøre rent hos jer, uanset størrelsen på jeres lokaler og bygninger. Alle erhvervsopgaver er relevante, og vi vil gøre vores bedste, for at imødekomme jeres behov for service og rengøring, – hvad enten I er en virksomhed i vækst eller en allerede etableret virksomhed med mange medarbejdere. For at kunne beregne den rigtige pris til jer med det samme, aftaler vi gerne et møde på jeres virksomhed, hvor vi kigger på faciliteterne, og afstemmer jeres ønsker og forventninger med den rigtige rengøringsløsning for jer. Afstemningsmødet foregår uden beregning, og efterfølgende sender vi jer et uforpligtende tilbud.

Priseksempel på kontorrengøring - Erhvervsrengøring

For at give jer en idé om omkostningerne til erhvervsrengøring med os som leverandør, har vi nedenfor lavet et priseksempel på en almen kontorrengøring (Se plantegning der viser et set up på et kontormiljø med tilhørende priseksempel herunder). I kan altid indhente et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring hos os. Vi står klar til at gøre rent hos jer, og glæder os til at høre fra jer.

Priseksempel-erhvervsrengøring-kontor

God rengøring giver godt indeklima

Det er videnskabeligt bevist, at et godt indeklima styrker dine medarbejderes produktivitet og sundhed. Du kan måske endda ende med at opnå et lavere sygefravær og få flere arbejdsopgaver løst på kortere tid, hvis du benytter dig af erhvervsrengøring på regelmæssig basis.

Erhvervsrengøring - skræddersyede rengøringsløsninger til erhverv

Vores rengøringsvirksomhed er specialiseret i at levere skræddersyede løsninger til dig som erhvervskunde.  Vi forstår vigtigheden af at tilbyde en fleksibel service, der kan tilpasses efter virksomhedens behov, når uforudsete områder kræver fokus, eller når virksomheden afholder events, møder eller undervisning eller skal fremvise deres produkter til kunderne. Derfor giver vi vores erhvervskunder mulighed for at bestille en fast rengøringsaftale, som kan justeres fra gang til gang efter behov. Vi udfører synlig rengøring, der kan lægges i dagtimerne eller udenfor arbejdstiden, – alt efter hvad der passer bedst for din virksomhed.

Erhvervsrengøring – fleksible frekvenser og intervaller

Rengøringen tilbyder vi derfor i forskellige frekvenser og intervaller, for at imødekomme vores forskellige kunders behov. Som erhvervskunde hos SRS Multiservice kan du vælge mellem følgende rengøringsmuligheder:

 • Daglig rengøring
 • Ugentlig rengøring
 • Rengøring to gange ugentligt
 • Rengøring tre gange ugentligt
 • Rengøring hver 14. dag
 • Månedlig rengøring

Vi er dedikerede til at levere en professionel og pålidelig service til vores erhvervskunder og derfor er ingen rengøringsopgave for stor eller for lille til os.

Sådan indgår vi et samarbejde omkring erhvervsrengøring

Hvis du er interesseret i at indgå et samarbejde med os omkring erhvervsrengøring, vil processen sædvanligvis forløbe på følgende måde:

 • Gå til siden “tilbud” som du finder her. Vælg kundetype “erhvervsrengøring”.
 • Udfyld skemaet med dine oplysninger, tilføj yderligere bemærkninger til opgaven og klik “Anmod om Tilbud – Send”. Efterfølgende vil vi indenfor få dage kontakte dig, og aftale et afstemningsmøde på en dag der passer dig.
 • På mødet, der foregår uden beregning, vil vi sammen kigge på typen af erhvervsrengørings-opgave og lokaliteterne. Vi afstemmer rengøringsløsningen vi tilbyder dig – efter dine og virksomhedens specifikke behov. Herefter sender vi et uforpligtende tilbud til din e-mail, der kan justeres og tilpasses yderligere, hvis du ønsker det.
 • Du melder tilbage, og hvis du ønsker et samarbejde med os, aftaler vi hvornår vi begynder erhvervsrengøringen hos dig / jer.

Sådan vi indleder et erhvervs-samarbejde - se her hvordan

Skulle du ønske det, er du naturligvis altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 7174 5858. Hos SRS Multiservice ønsker vi at erhververengøring skal være en mulighed for din / jeres virksomhed, uanset om du er i etablerings- og vækstfasen, – eller om virksomheden har eksisteret i mange år. Du kan se hvordan og indhente et tilbud nedenfor.

Professionel og pålidelig erhvervsrengøring

Vi sætter en ære i at levere en professionel og pålidelig service til vores erhvervskunder. Vores dedikerede team af professionelle rengøringsassistenter er trænet i de nyeste rengøringsmetoder og -teknikker. De er velbevandrede i brugen af mederne rengøringsudstyr og produkter, for at sikre en grundig og effektiv rengøring. vores rengøringspersonale er trænet til at udføre deres arbejde med respekt for din virksomheds ejendom og medarbejdere. Vi er præsentable og venlige og bærer en genkendelig firma-T-shirt.

Rengøringspersonalet er trænet grundigt, instrueret og vi lægger stor vægt på grundighed og renlighed, for at sikre et godt indeklima og en behagelig arbejdsplads for din virksomhed. Vi tager også hensyn til omgivelserne ved at bruge miljøvenlige rengøringsprodukter og metoder.

Tryg leverandør af rengøring

Vi mener, det er afgørende for dig og din virksomhed, at du kan være sikker på, at vi som rengøringsselskab udfører vores arbejde med fokus på værdier som respekt, ansvarlighed, tillid, dialog, åbenhed, konstruktiv kritik og feedback, fleksibilitet, effektivitet, grundighed, renlighed, godt indeklima, hensyntagen til omgivelserne, miljøvenlighed, regelmæssighed, pligtopfyldenhed og ansvar samt rettidig omhu.

professionel erhvervsrengøring
effektiv erhvervsrengøring

Effektiv rengøring af erhverv - med et godt resultat

Effektivitet er en nøglefaktor i vores arbejde. Vi stræber efter at levere en effektiv rengøringstjeneste uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores mål er altid at opnå det bedst mulige resultat på den mest effektive måde. Vi mener, at konstruktiv kritik og feedback er afgørende for vores kontinuerlige forbedring. Vi opfordrer vores kunder til at give os feedback om vores rengøringsservice, og bruger denne feedback til at identificere områder med forbedringspotentiale og implementere ændringer efter behov.

Miljøvenlig og ansvarlig erhvervsrengøring

Vores virksomhed har stærkt fokus på pligtopfyldenhed og ansvar. Vi overholder alle relevante love og regler vedrørende erhvervsrengøring samt sundheds- og sikkerhedsstandarder. Vi tager vores ansvar alvorligt for at sikre et sikkert arbejdsmiljø for vores medarbejdere og kunder.

Vi har et stærkt fokus på renlighed og godt indeklima. Vores rengøringspersonale udfører deres arbejde med stor grundighed, for at sikre, at alle overflader er rene og hygiejniske. Vi bruger miljøvenlige rengøringsprodukter og metoder, for at minimere vores indvirkning på miljøet. Du kan læse mere om vores grønne rejse her.

Hos os kan du være sikker på, at vi tager hensyn til omgivelserne. Vi sørger for at bruge skånsomme rengøringsmetoder, der ikke skader overflader eller materialer.

Vi tilpasser løsningen til din virksomhed

Et ordentligt og velfungerende indeklima afhænger i høj grad af rengøringen. Hvis du gerne vil sikre dine medarbejderes ve og vel og ikke mindst vedligeholde deres produktivitet, er regelmæssig rengøring alfa og omega. Derfor tilbyder vi også erhvervsrengøring og skræddersyer en rengøringsplan, der er tilpasset netop din virksomhed og dens behov.

Kontorrengøring - erhvervsrengøring

Vores kontorrengøring bidrager til at holde et ren, sundt og hygiejnisk arbejdsmiljø i kontorlokaler og erhvervsbygninger. Erhvervsrengøring i kontoret kan medvirke til en øget trivsel og produktivitet hos dine medarbejdere. Når vi leverer kontorrengøringen, har vi fokus på rengøring af kontorlokaler, forretningslokaler, konference-lokaler, erhvervsbygninger, reception, køkkenfaciliteter, toiletfaciliteter, kaffemaskiner, køleskabe og fryseskabe. Vi gør også gerne rent i jeres kontorbygninger og lokaler før events, før møder, før undervisning, før fremvisning af produkter eller virksomhed til kunder. Desuden kan vi bestilles til at holde jeres område rent, når I holder events på kursuscentre, udstillinger, messer og meget mere.

Vinduespudsning - erhvervsrengøring

Som jeres dedikerede vinduespudser, sørger vi for, at jeres ruder altid er krystalklare og fri for striber. Det handler om at skabe et lyst og indbydende kontor. Vi leverer en fejlfri finish, og anvender specialværktøj og rengøringsmidler der ikke efterlader spor eller striber. Ved at få pudset firmaets vinduer regelmæssigt, kan I opnå et bedre lysindfald og et bedre indeklima i kontoret. Dette kan øge medarbejdernes trivsel, hvilket kan højne humøret og øge produktiviteten. Vi tilbyder både privat- og erhvervskunder en professionel vinduespudsning, og sikrer derved at vinduerne altid er rene, og at virksomheden er indbydende at være i. Du kan læse mere om vores vinduespudsnings-service her, eller indhente et uforpligtende tilbud på vinduespudsning her.

Levering af forbrugsartikler - erhvervsrengøring

Som din pålidelige leverandør af forbrugsartikler sørger vi for, at din virksomhed aldrig løber tør. Vores sortiment omfatter alt fra toiletpapir og køkkenrulle til håndsæbe, måtter og viskestykker, og vi holder løbende øje med beholdningen, så du altid har det nødvendige på lager. Med vores faste aftale om levering af forbrugsgoder til konkurrencedygtige priser, kan du fokusere på driften i virksomheden. I forbindelse med din faste erhvervsrengøringsaftale kan vi bestille, levere og opfylde forbrugsartiklerne i kontoret eller virksomheden. På den måde er du sikker på at toiletpapir, håndsæbe og opvaskemiddel er fyldt op og klar til brug.

Flytterengøring / slutrengøring - erhvervsrengøring

Vi tilbyder flytterengøring, når der kræves ekstra rengøring i dybden før en indflytning, efter en slutrengøring eller før et flyttesyn. Det kan være i form af grundig rengøring ved ind- og udflytning af erhvervslejemål, en erhvervsejendom eller et privat lejemål i en udlejningsejendom. Lejemålet eller ejendommen skal før flytterengøringen være tømt for indbo. Vores flytterengøring indeholder rengøring af køkken, badeværelser, gulve, lofter, vægge samt alle de andre områder der kræver rengøring før en indflytning, efter en slutrengøring eller før et flyttesyn.

Hovedrengøring - erhvervsrengøring

Hovedrengøring er professionel og ekstra grundig rengøring af erhvervsejendomme og lejemål. Du kan som en tillægsydelse bestille en hovedrengøring, når der skal gøres ekstra grundigt rent i dybden i en møbleret virksomhed eller forretning. Hovedrengøring omfatter fjernelse af ophobet skidt i kroge og hjørner, kalkaflejringer, misfarvninger på gulve, bakterier i for eksempel køkkener, kantiner, køleskabe, fryseskabe, montrer eller i delikatessen. Hovedrengøring på restaurant eller café indeholder desuden sikring af at køleskabe, ovne, mikroovne og opvaskemaskiner er helt rene i krogene og er fri for bakterier m.v.

Rengøring af erhvervsejendomme, lejemål og boligforeninger - erhvervsrengøring

Vi tilbyder professionel rengøring af erhvervsejendomme og lejemål. Rengøringen omfatter ejendomsservice, trappevask, måtteservice, vinduespudsning, gulvservice, afkalkning og slutrengøring af lejligheder. Desuden kan vi levere rengøring af kælder- og loftsarealer, fællesvaskeri og tørrerum, selskabslokaler og klubber. Har du brug for fejning af fortove og fliser, græsslåning, beskæring af blomster, buske og hække eller snerydning og saltning, kan du bestille dette som en fast tillægsydelse til din erhvervsaftale eller når behovet opstår. Er der behov for specialrengøring af misligholdt lejemål, social rengøring og fjernelse af ekskrementer-sprøjter-blod m.v., kan vi også bistå med det.

Trappevask - erhvervsrengøring

Vi  tilbyder en bred vifte af rengøringstjenester og services indenfor trappevask. Det kan være almindelig trappevask, rengøring af indgangspartier, trappeopgange, trappeafsatser og bagtrapper. Vores rengøringspersonale bruger kun miljørigtige rengøringsmidler, der sikrer at dine trapper altid er rene og præsentable. Under trappevasken sørger vores personale for at trapperne er tørret af, for at fjerne glatte overflader og forhindre ulykker. Med trappevask opnår du en bedre æstetik samt et bedre indeklima og dine trapper får en forlænget levetid.

Sommerhusrengøring - Airbnb - RB&B - erhvervsrengøring

Som udlejer kan det til tider være svært at finde balancen mellem serviceniveau og komfort for dine gæster. Med en erhvervsaftale om sommerhusrengøring, Airbnb eller RB&B rengøring hos os, sikrer du at dit sommerhus eller din ferielejlighed er ryddelig, ren og komfortabel, hvilket kan være nøglen til tilfredshed hos dine gæster. Vores sommerhusrengøring indeholder oprydning, rengøring og klargøring før, under og efter udlejning. Desuden tilbyder vi at tænde for varmen og åbne for vandet, inden dine gæster ankommer. Som et tillæg til din rengøringsaftale kan vi stå for sengeredning, vinduespolering samt rengøring af køkken, sauna, jacuzzi, spabad og boblebad samt tjek af inventar, eftersyn af sikkerhed m.m. Vores Airbnb service kan være medvirkende til, at dine gæster får en god ferieoplevelse og vender tilbage i fremtiden.

Hotelrengøring - Bed & Breakfast - Krorengøring - Overnatningssteder - erhvervsrengøring

Hotelrengøring er en af de erhvervsrengøringsløsninger vi og tilbyder vores erhvervskunder. Vi har specialiseret os i, – og udfører alle former for hotelrengøring og house-keeping. Denne rengøringsservice indeholder rengøring af værelser, badeværelser, toiletter, vinduer og spejle. Vi kan også udføre skift af sengetøj og håndklæder, sengeredning, fjernelse af støv fra inventar og tæpper, fjernelse af pletter og lignende fra inventar og gulve m.v., hvilket er en naturlig del af den daglige værelsesrengøring. Endvidere udfører vi med glæde rengøring af fællesområder, lobbyer, receptionsområder, konferencerum, mødelokaler, motionsrum og fitnesscentre samt sauna og jacuzzi. Desuden kan vi let stå for rengøring af hotellets bar, café og restaurant, storkøkken – og køkkenudstyr, – samt vask af gulve og inventar i indgangspartier, tømning af skraldespande og genanvendelsesbeholdere, tænding for varme og vand eller indkøb af varer. Vores kompetente rengøringsassistenter kan med garanti opfylde dine krav om at leve op til hotellets image og standarder for dine gæster.

Rengøring på institutioner - i skoler og i børnehaver - erhvervsrengøring

Vi tilbyder professionel rengøring af institutioner, skoler, specialskoler og børnehaver. Vores rengøringsløsninger kan tilpasses til dine og institutionens specifikke behov og ønsker, så du kan få en skræddersyet service, der passer til netop din institution, skole, børnehave, vuggestue, specialskole eller dit pædagogiske tilbud. Vores personale er rummelige, taler både dansk og engelsk, har ren straffeattest og stor menneskelig forståelse. Netop derfor tilbyder vi en skræddersyet løsning der passer til jeres og jeres børns, elevers og beboeres behov. På den måde kan I være trygge, og vide at vi vil give plads til, at institutionens hverdag forløber roligt og uden for mange afbrydelser og forstyrrelser. Du kan kontakte os og bestille et uforpligtende tilbud på institutionsrengøring her. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde institutionen ren og indbydende.

Professionel vaskeri- og renseservice - erhvervsrengøring

Som en tillægsydelse til erhvervsrengøringen tilbyder vi vores erhvervskunder vask og renseri service. Vi har eget professionelle vaskeri og renseri, og kan stå for vask af håndklæder, linned, viskestykker, klude, duge, kitler,  uniformer, tøj for beboere og andre tekstiler. Vi benytter kun de bedste og mest miljøvenlige vaskemidler og teknologier, så dit vasketøj bliver vasket og renset på den mest skånsomme måde. Uanset hvor høje krav og hvilke ønsker du har til dit vasketøj, kan vores kompetente medarbejdere med garanti opfylde dem. Med os som samarbejdspartner kan du stole på, at vi yder en ekstra indsats, for at gøre dine tekstiler rene og velduftende for klienter såvel som gæster.

Klinikrengøring - erhvervsrengøring

Klinikrengøring er afgørende for enhver sundhedsklinik. Hos SRS Multiservice har vi over 26 års erfaring, og tilbyder skræddersyede rengøringsløsninger, der lever op til de højeste standarder for rengøring. Vi tilbyder professionel klinikrengøring i tandplejen, hos praktiserende læger, tandlæger, speciallæger samt på enhver anden sundheds- og lægeklinik. Vores service indebærer ydelser som specialrengøring hos tandlæge eller praktiserende læge, sterilrumsrengøring og klinik rengøring. Vi koncentrerer os om at gøre rent til højeste standard, så din klinik lever op til gældende hygiejnestandarder. Med os som samarbejdspartner er du sikker på at dine patienter altid møder en ren og indbydende klinik. Du kan indhente et uforpligtende tilbud på klinikrengøring her.

Håndværkerrengøring - erhvervsrengøring

Vores håndværkerrengøring omfatter rengøring efter håndværkerens arbejde og efter byggeprojekter – på byggepladser, i skurvogne, på værksteder, autoværksteder og andre værksteder. Desuden udfører vi oprydning og slutrengøring efter håndværkere i lejemål, for boligselskaber og virksomheder samt rengøring af haller og produktionssteder, byggepladsrengøring og service, lagerrengøring, industrirengøring og skurvognsrengøring. Håndværkerrengøringen har til formål at efterlade et rent og pænt byggeri efter håndværkerens arbejde. Vi bruger særligt grundige metoder og arbejdsredskaber, der samtidig er skånsomme og efterlader en flot finish. Vores rengøringsmetoder sikrer at håndværkerne kan udføre deres arbejde hurtigt og effektivt, imens vi ordner rengøringen på arbejdsstedet. Kontakt os gerne i dag, for at høre nærmere og indhente et tilbud her.

Rengøring på restaurant og café - erhvervsrengøring

Hos SRS Multiservice tilbyder vi som en del af vores erhvervsrengøringsservice professionel rengøring af restauranter og caféer. Vores erfarne og veluddannede personale er bevidste om god madhygiejne, renlighed, orden og undgåelse af sygdomsspredning. Vi tilpasser vores rengøringsløsninger til dine specifikke behov og ønsker, så du kan få en skræddersyet løsning, der passer til netop din restaurant eller café. Vores professionelle rengøring af restaurant og café omfatter rengøring af restaurationslokaler, festlokaler, konference-lokaler, køkkenfaciliteter, toiletfaciliteter, kaffemaskiner, køleskabe, fryseskabe, ovne, opvaskemaskiner og café områder. Ønsker du at vide mere, kan du altid kontakte os på telefon 7174 5858, eller indhente et tilbud her.

Butiksrengøring og rengøring på frisør-salon m.v. - erhvervsrengøring

Har du brug for hjælp til rengøring af din butik, frisørsalon, neglekunst salon eller skønhedssalon, står vi klar med en erhvervsrengøringsløsning der kan tilpasses din specifikke forretning og dit set-up. Vi tilbyder professionel butiksrengøring og rengøring af frisørsaloner, neglekunst-saloner og andre skønhedssaloner. Vores erfarne og veluddannede personale bruger kun de bedste rengøringsmidler og det bedste udstyr på markedet, for at sikre, at din butik altid er ren og præsentabel. Du kan læse mere om vores butiksrengøringsservice her.

Professionel rengørings-vikarservice - Periodisk afløsning af jeres faste rengøringsservice - erhvervsrengøring

Vi tilbyder, som en service til vores erhvervskunder, rengørings- tilkaldevikarer til afløsning ved sygdom, aflysninger, ferie eller i spidsbelastningsperioder. Dette kan for eksempel være en hjælp for jer, hvis den rengøringsservice I normalt benytter, skal have ferie eller i en periode er sygdomsramte. Vi kan levere vikarer til daglig rengøring på hoteller, hospitaler, skoler og institutioner, industri og meget mere. Men os som samarbejdspartnere kan I være sikre på, at firmaet modtager den aftalte rengøringsydelse til tiden, så jeres forretningsgange og rutiner kan fortsætte som vanligt.

Ingen rengøringsopgave er for stor eller for lille til SRS

Ud over erhvervsrengøring tilbyder vi også andre rengøringsydelser, når behovet opstår. Vinduespudsning bestilles særskilt, men kan sagtens oprettes som en fast aftale. Bliver der ind imellem behov for en grundig rengøring i dybden, er vores hovedrengøring et godt supplement til virksomhedens faste rengøring. Skal kontoret flyttes til en ny location klarer vi sagtens at stå for jeres flytterengøring – både i jeres tidligere lokaler efter de er tømt og i jeres nye kontoromgivelser før I flytter ind. Ønsker I at tilbyde jeres medarbejdere privatrengøring til en fordelagtig pris, er dette også en mulighed.

Fleksibilitet i erhvervsrengøringen

Vi er opmærksomme på, at forskellige virksomheder har forskellige behov, og vi tilpasser vores rengøringstjenester derefter. Før I bestiller erhvervsrengøring hos os, får I uden beregning et afstemningsmøde hvor vi gennemgår opgaverne på jeres virksomhed, hvor hyppigt I ønsker rengøring samt efterfølgende et tilbud. Eftersom begge dele er omkostningsfrit for jer, kan I til enhver tid trygt indhente et tilbud hos os. Jeres erhvervsrengøringsaftale med os træder først i kraft, efter I har godkendt vores tilbud.

Branchetilpasset erhvervsrengøring

Vi tilbyder også specialiserede rengøringstjenester til specifikke brancher såsom skolerengøring, rengøring hos tandplejen, hos læger og på klinikker, rengøring på caféer og restauranter, butiksrengøring, kontorrengøring, rengøring på udstillinger og på messer, samt håndværkerrengøring på for eksempel autoværksteder og andre værksteder. Vores team har den nødvendige ekspertise til at håndtere de unikke udfordringer, der er forbundet med disse brancher.

Fleksibel erhvervsrengøring - tilpasset din virksomheds behov

Vores mål er at gøre det nemt for vores erhvervskunder at administrere deres rengøring. Derfor tilbyder vi muligheden for at bestille en fast rengøringsaftale, der kan tilpasses efter virksomhedens behov. Vi er fleksible og kan ændre frekvensen af rengøringen fra gang til gang, hvis det er nødvendigt.

Områder vi servicerer - Erhvervsrengøring på Sjælland

Uanset om du har brug for rengøring dagligt, ugentligt, to gange ugentligt, hver 14. dag eller månedligt, er vi her for at hjælpe dig. Vi har erfaring med at håndtere både små og store opgaver, så ingen opgave er for stor eller for lille for os. Erhvervsrengøring udføres i et stort område på Sjælland. Du kan se hvor vi kører her.

Kontakt os i dag for at få mere information om vores erhvervsrengøringstjenester og hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomheds rengøringsbehov. Du kan indhente et uforpligtende rengøringstilbud her, eller ringe til os på telefon 7174 5858 og aftale et møde.

Erhvervsrengøring såvel som rengøring for private

I situationer hvor der f.eks. er tale om både erhvervsrengøring af en udlejningsejendom og samtidig er et ønske om egen betalt regelmæssig vedligeholdende privat rengøring af enkelte lejligheder / lejemål, kan vi træde til med begge rengørings-services. Vi har erfaring med begge rengøringsløsninger, så vi både kan servicere udlejer og lejere med rengøring af høj og konsistent kvalitet. Du kan læse mere om vores privat rengøring her. Er du ejendomsmægler og ønsker regelmæssig rengøring af flere sommerhuse før og efter udlejning til private – eller ønsker en grundigere flytterengøring eller hovedrengøring i forbindelse med et forestående sommerhus salg, finder vi nemt en samlet løsning til en fordelagtig pris. Vi forvandler en misligholdt bopæl til et skinnende og rent sted, som enhver ny beboer / køber vil have lyst til at bo i. Har du behov for vinduespudsning eller vinduespolering, kan du læse mere om vores vindues services og indhente et tilbud her.

I kan til enhver tid afbryde samarbejdet med 14 dages varsel, hvis i ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

I betaler altid efter endt opgave. Har i en fast aftale om rengøring én eller flere gange om ugen – eller blot et par gange om måneden – sender vi først regningen sidst på måneden. Så slipper i for flere regninger, og vi kan bruge tiden på at gøre rent.

Vi benytter for så vidt muligt altid bæredygtige rengøringsmidler. Vores produkter er Svanemærkede, da vi har stor respekt for både voksne, børn og dyr, som ikke har godt af kemikalier. Derfor kan i med sindsro booke os til erhvervsrengøring.

Opstår der behov for ekstra rengøring, tager vi os gerne tiden til at udføre det, når vi nu alligevel er hos jer. Ved i på forhånd, at i af den ene eller anden årsag ønsker ekstra udført, planlægger vi det naturligvis, så det passer til jeres ønsker og behov.

De vigtigste informationer samlet ét sted

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde svar på dine spørgsmål, og derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål her.

Kreditvurdering

CO2 neutralt website

CO2 Neutral

Smiley RGB Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Vi gør naturligt rent

Vælger du og din virksomhed at indgå et samarbejde med os, er I sikret samme kvalitet og omtanke for miljøet som vores private kunder. Det er en ambition for os at levere grøn rengøring i høj kvalitet hos alle – privatpersoner som virksomheder.

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?