Vidste du at indeklimaet i høj grad afhænger af rengøringen

Hent et tilbud her

Vi tilpasser løsningen til din virksomhed

Et ordentligt og velfungerende indeklima afhænger i høj grad af rengøringen. Hvis du gerne vil sikre dine medarbejderes ve og vel og ikke mindst vedligeholde deres produktivitet, er regelmæssig rengøring alfa og omega. Derfor tilbyder vi også erhvervsrengøring og skræddersyer en rengøringsplan, der er tilpasset netop din virksomhed og dens behov.

God rengøring giver godt indeklima

Det er videnskabeligt bevist, at et godt indeklima styrker dine medarbejderes produktivitet og sundhed. Du kan måske endda ende med at opnå et lavere sygefravær og få flere arbejdsopgaver løst på kortere tid, hvis du benytter dig af erhvervsrengøring på regelmæssig basis.

Sådan indgår vi et samarbejde

Hvis du er interesseret i at indgå et samarbejde med os omkring erhvervsrengøring, vil processen forløbe på følgende måde:

I kan til enhver tid afbryde samarbejdet med 14 dages varsel, hvis i ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

Alle vores medarbejdere har stort kendskab til at begå sig i erhvervsejendomme, hvor der til tider forekommer husdyr af den ene eller anden art. Det er som regel aldrig noget problem, da vi stræber efter at sende den samme medarbejder hver gang.

Vi benytter for så vidt muligt altid bæredygtige rengøringsmidler. Vores produkter er Svanemærkede, da vi har stor respekt for både voksne, børn og dyr, som ikke har godt af kemikalier. Derfor kan i med sindsro booke os til erhvervsrengøring.

Opstår der behov for ekstra rengøring, tager vi os gerne tiden til at udføre det, når vi nu alligevel er hos jer. Ved i på forhånd, at i af den ene eller anden årsag ønsker ekstra udført, planlægger vi det naturligvis, så det passer til jeres ønsker og behov.

I betaler altid efter endt opgave. Har i en fast aftale om rengøring én eller flere gange om ugen – eller blot et par gange om måneden – sender vi først regningen sidst på måneden. Så slipper i for flere regninger, og vi kan bruge tiden på at gøre rent.

De vigtigste informationer samlet ét sted

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde svar på dine spørgsmål, og derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål her.

Kreditvurdering
Kreditvurdering
CO2 Neutral
CO2 Neutral

Vi gør naturligt rent

Vælger du og din virksomhed at indgå et samarbejde med os, er I sikret samme kvalitet og omtanke for miljøet som vores private kunder. Det er en ambition for os at levere grøn rengøring i høj kvalitet hos alle – privatpersoner som virksomheder.

SRS Multiservice ApS © 2023 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?