Indhent tilbud på rengøring

Velkommen til SRS Multiservice indhent tilbud på rengøring side, og tak fordi du har klikket dig ind på vores side. Vi stiller os til rådighed med et rengøringstilbud og en service der løser dit rengøringsbehov. Her kan du indhente tilbud på privatrengøring, hovedrengøring, flytterengøring, erhvervsrengøring og vinduespudsning.

Sådan indhenter du tilbud på rengøring

Udfyld nedenstående formular og du vil, i løbet af kort tid, få et gratis og uforpligtende tilbud på professionel rengøring af dit hjem. Hos os kan du vælge en fast regelmæssig rengøringsaftale eller blot en enkelt rengøring. Vi kontakter dig med et rengøringstilbud, som du skal godkende, inden aftalen er endelig.

Har du brug for mere info?

Du er også velkommen til at gå på opdagelse på vores side, hvis du vil vide mere om os først. Alternativt kan du ringe til os på +45 71 74 58 58, hvis du hellere vil bestille dit tilbud over telefonen. Vi sidder klar mandag til torsdag fra 06:00 indtil kl. 16:30, dog Fredag til 16:00.

Kreditvurdering

CO2 neutralt website

CO2 Neutral

Smiley RGB Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Sådan indhenter du tilbud på rengøring

Når du bestiller et uforpligtende tilbud på professionel hjemmerengøring eller erhvervsrengøring, vil vi indenfor kort tid kontakte dig / jer med et tilbud der matcher dit / jeres specifikke rengøringsbehov. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har yderligere spørgsmål, hvor vi også gerne hjælper med at udfylde formularen. Lad os hjælpe dig eller din virksomhed med at få en nemmere hverdag.

Vores forskellige rengøringstilbud

Hos SRS Multiservice kan du få et skræddersyet tilbud, der er tilpasset dine specifikke rengøringsbehov. Indhent tilbud på rengøring til virksomheder og private hjem ved hjælp af formularen på siden her. Det overordnede mål med vores rengøringsløsninger er at yde en fleksibel rengøringsservice af høj kvalitet, der gør hverdagen lettere og rarere for dig som kunde. Det kan både være et fast tilbud, jævnlig almindelig rengøring i dit hjem eller på en arbejdsplads – samt – forskellige grundige enkeltstående rengøringsydelser. Vi tilstræber at vores rengøringsløsninger er en hjælp både for private brugere og for virksomheder.

Indhent tilbud på rengøring i hjemmet – privatrengøring

Ved bestilling af et tilbud på privatrengøring, udfyldes informationerne formularen, og indsendes. Er der kæledyr, eller specielle forhold der gør sig gældende i netop dit / jeres hjem, kan du notere dette i feltet ”yderligere bemærkninger”. Vil du vide mere, kan du læse om vores privatrengøring her.

Indhent tilbud på rengøring i virksomheden – Erhvervsrengøring

Har du behov for et tilbud på erhvervsrengøring, udfylder du blot informationerne i formularen. I feltet yderligere bemærkninger kan du skrive CVR-nummeret på virksomheden og eventuelt andre informationer – samt tilføje yderligere ønsker du har til rengøringen. Vi kontakter dig og aftaler et møde, hvor din virksomheds specifikke rengøringsbehov afdækkes.

Hvilke typer erhvervsrengøring tilbyder vi hos SRS Multiservice?

Vi tilbyder alle former for erhvervsrengøring. Blandt andet kan nævnes skolerengøring, trappevask, kontorrengøring, rengøring af klinikker, tandlægerengøring, rengøring af børnehaver, butiksrengøring, rengøring af autoværksteder, caféer og restauranter. Ydermere tilbyder vi rengøringsvikarer til afløsning af planlagte rengøringer. Du kan læse mere om erhvervsrengøring her. Ingen rengøringsopgave er for lille eller for stor for os.

Indhent tilbud på rengøring i dybden i møbleret hjem eller virksomhed – Hovedrengøring

Har du behov for særligt grundig rengøring, kan du indhente et tilbud på hovedrengøring. Hovedrengøring foretages i møblerede hjem, og er en enkelt rengøringsindsats. Dette er en god løsning til dig, hvis du ønsker ”at komme i bund” med, f.eks. kalken i badeværelset, ovnen, køleskabet m.m. Du kan læse mere om hovedrengøring her.

Indhent tilbud på rengøring grundigt i umøbleret hjem eller virksomhed – Flytterengøring

Flytterengøring bestilles når der skal gøres grundigt rent inden endelig inspektion og aflevering af en lejlighed eller en virksomhed. Du kan også indhente tilbud på grundig rengøring af din nye lejlighed eller virksomhedens nye lokaler før du flytter ind. Læs mere om flytterengøring her. Flytterengøring udføres som regel efter en bolig eller virksomhed er tømt for indbo.

Indhent tilbud på vinduespudsning

Vinduespudsning er en extraydelse, og hører derfor ikke under almindelig rengøring. Vi tilbyder vinduespudsning til private hjem og virksomheder. Rene vinduer kan ved særlige lejligheder sætte prikken over i-et ved et arrangement, og bidrage til en fuldendt helhedsindtryk af dit hjem eller af virksomheden.

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?