Trappevask for virksomheder – din vifte af rengøringstjenester

Trappevask får din virksomhed eller ejendom til at fremstå indbydende for dine kunder, beboere og gæster. Vi tilbyder professionel trappevask som en tilkøbsydelse til boligselskaber, samt til privat- og erhvervskunder. Vores erfarne og veluddannede personale bruger kun de bedste rengøringsmidler og -udstyr på markedet, for at sikre, at dine trapper altid er rene og præsentable. Vi tilbyder en bred vifte af rengøringsydelser indenfor trappevask som erhvervsrengøring. Herunder almindelig trappevask, rengøring af indgangspartier, trappeopgange, trappeafsatser og bagtrapper, – samt eventuelt kældergange og vaskerum. Vi står klar med professionel hjælp til dine trapper – og ser frem til at servicere dig.

Trappevask giver dig og din virksomhed mange fordele

Regelmæssig trappevask kan give en række fordele for dig eller din virksomhed. Som eksempel er fordelene herunder:

 • Bedre æstetik:
  Rengjorte trapper kan forbedre bygningens samlede æstetik og give et mere professionelt udseende.
 • Bedre indeklima:
  Rengjorte trapper kan forbedre indeklimaet, ved at reducere mængden af støv og allergener i rummet, hvilket øger trivslen hos personalet.
 • Forlænget levetid:
  Regelmæssig trappevask kan forlænge levetiden på trapperne, da snavs og skidt kan beskadige trapperne over tid.
 • Bedre sikkerhed:
  Rengjorte trapper kan forbedre sikkerheden, ved at fjerne glatte overflader, og derved forhindre potentielle ulykker, som kunne være dyre for din virksomhed, og i værste fald kunne koste dig en medarbejder eller foranledige en kundeklage.

Trappevask tilpasset dit behov - vi skræddersyer din rengørings-løsning

Vi tilpasser trappevasken og vores rengøringsplaner til dine specifikke behov og ønsker, så du kan få en skræddersyet løsning, der passer til netop din virksomhed, ejendom eller boligforening. Vores rengøringspersonale er udstyret med de bedste rengøringsmidler og -udstyr på markedet, for at sikre at dine trapper, opgange og trappeafsatser altid er rene og præsentable. Kontakt os i dag for at høre om vores rengøringstjenester, og få et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at hjælpe dig med at holde dine trapper rene og indbydende.

Vi laver dig en god aftale om trappevask

Vores trappevaskeservice inkluderer alt hvad du har brug for. Det eneste vi skal have at vide af dig er informationer om hvilken type trappevask du ønsker. Det kan for eksempel være om trapperne ligger i en ejendom, en virksomhed, eller et forretningscenter. Desuden har vi brug for at vide hvor mange trappeafsatser og etager der er på hver trappe, og hvor mange opgange der er tale om. Det kan også være information om hvilken type belægning eller overflade trappen har eller om det er en bagtrappe. Er der behov for, – i forbindelse med din trappevask, – at rengøre en reception eller et indgangsparti vil vi også gerne vide det. Her kan du uforpligtende indhente et tilbud på trappevask. Vi håber at høre fra dig.

Professionel trappevask - Sådan vasker vi dine trapper

Når vi udfører professionel trappevask, har vi fokus på en række vigtige nøglepunkter, så vi er sikre på at opnå et godt resultat. Vores fremgangsmåde ved trappevasken er som hovedregel på følgende måde:

Støvsugning eller fejning af trinene:

 • Vi starter med at fjerne støv og snavs, ved at støvsuge eller feje grundigt under måtterne og på trinene. Dette er vigtigt for at skabe en ren base, inden vi går videre til vask.

Fjernelse af spindelvæv og skrald:

 • Vi fejer spindelvæv væk, og fjerner skrald samt eventuelle reklamer, aviser eller tyggegummi.

Aftørring af gelændere og andre overflader:

 • Gelændere, balustre, navnetavler, postkasser og andre overflader aftørres med en fugtig klud.
 • Paneler, kanter, lamper, radiatorer, brandslukkere, kontakter og vindueskarme aftørres.
 • Vægge aftørres for fingre.

Vask af trapperne:

 • Vi bruger et egnet rengøringsmiddel, der passer til trappens materiale (f.eks. træ, beton, fliser eller marmor.)
 • Vi vasker trinene omhyggeligt med en moppe eller klud, og fokuserer på områder med pletter eller genstridigt snavs.

Elevatorrengøring:

 • Hvis der er en elevator i opgangen, rengøres denne også.
 • Gulvet i elevatoren fejes, spejle og glas poleres, tyggegummi og sparkemærker fjernes og eventuelt rustfrit stål poleres.

Sæsonmæssige hensyn:

 • Vi er opmærksomme på, at behovet for trappevask kan variere i løbet af året. I våde efterårs- og vintermåneder er der typisk større behov.
 • I vintermånederne sørger vi derfor for, at trapperengøringen er ekstra god, for at undgå at sne og salt beskadiger trappens materiale.

Professionel trappevask kan være en god investering, da det giver et positivt indtryk af ejendommen, og bidrager til et godt indeklima. Med mere end 25 års erfaring i branchen, er vi de rette til at varetage opgaven for jer. Vi kan tilpasse trappevasken efter jeres specifikke behov og sørge for, at trapperne altid er rene og indbydende.

Trappevask - inklusiv rengøring af vaskerum, tørrerum og kældergang

Skal trappevasken udvides til også at inkludere rengøring af kældergangen, vaskerummet eller tørrerummet? Der er nok at gøre som administrator for servicen i en ejendom. Måske kender du problemet med at tiden ikke altid rækker til også at få ryddet op i vaskerummet efter en travl vaskedag… Rensning og afkalkning af sæbeskuffe, gummipakning, og fnug si, samt rengøring af bordplader og gulv i vaske- og tørrerummet giver glade beboere. Men når der er mange maskiner på et stort areal, kan opgaven blive uoverskuelig og svær at nå. Når du som bestyrer af en ejendom har en trappevaskeaftale med os, kan den til enhver tid udvides til også at omfatte vaskerum og kældergange. Når vi alligevel er hos dig for at vaske trapperne, kan vi let sørge for, at vaskeområdet bliver ved med at være indbydende. Vi sørger naturligvis også for at aftørre maskinernes overflader, vaskemiddelskab, bordplader, opbevaringshylder, vægge og fliser – samt vasker gulvet og tømmer skraldespandene. Med os kan du slippe opgaven og vide, at vaskerummet altid er serviceret, forbliver æstetisk tiltalende, og er sundt og behageligt at benytte.

Rengøring i kældergangen – en naturlig forlængelse af trappevasken

Kældergangen er et område, der ofte bliver overset, og det kan være tidskrævende oveni alle de andre opgaver i ejendommen. Skal kældergangen holdes ren og ryddelig, kræver det omhu. Tilkøber du en aftale om rengøring af kældergangen sammen med din trappevask hos SRS Multiservice, er du sikker på at alt rod bliver fjernet, at gulvet er fejet og fri for støv og snavs og at spindelvæv og skidt er fjernet fra hjørner og under trapperne. Vi vasker gulvet, med fokus på at fjerne pletter og snavs og rengøre vægge, døre, dørhåndtag og karme. Vi rengør lysarmaturer, og tjekker at der ikke er defekte el-pærer. Skal ventilationsfiltrene skiftes, kan vi også klare det, så ventilationen i ejendommen bliver ved med at fungere optimalt. Affaldet bliver naturligvis også fjernet. Vi kan sørge for at kældergangen er ren, velholdt og æstetisk tiltalende, så den bidrager til et sundt og behageligt miljø for alle beboere. Send en forespørgsel på srservice@srsmultiservice.dk, eller indhent et uforpligtende tilbud her.

Hjælp til meget mere end trappevask

Vi håber du finder svar på dine spørgsmål og får lyst til vores trappevaskeservice. Har du også andre behov for hjælp til rengøring, står vi klar med yderligere service. I forbindelse med trappevasken, kan vi levere vinduespudsning / vinduespolering. Står du for arrangering af rengøring af kældergange eller vaskerum, kan vi hjælpe med erhvervsrengøringen, og servicere andre områder i ejendomme eller virksomheder. Har du i enkelte tilfælde behov for rengøring efter håndværkere, der har repareret trapperne, kan vi levere håndværkerrengøringen som en engangsydelse. Er du udlejer kan vi hjælpe med hovedrengøring og flytterengøring ved udskiftning i lejemål. Vi kan også levere regelmæssig privatrengøring til beboere i dine lejemål. Du er velkommen til at læse mere om vores rengøringsydelser her, og se mere om vores services her. Lad os få en snak om dine rengøringsbehov på telefon 7174 5858, eller indhent et tilbud på rengøring her.

I kan til enhver tid afbryde samarbejdet, hvis i ikke længere ønsker at gøre brug af vores service. For trappevask i erhverv er opsigelsesvarslet 1 måned, og for trappevask hos privat-kunder er opsigelsesvarslet 14 dage. Vores kunder bliver hos os – og derfor har vi ikke behov for at binde dem i en længere periode.

vi udfører trappevask på Sjælland, og kører p.t. hovedsageligt i områderne Nordsjælland, København/Storkøbenhavn/Hovedstadsområdet samt Midtsjælland/Region Sjælland. Du kan se mere om hvilke byer og kommuner vi servicerer her.

Vi ved, at det ofte er mest belejligt, hvis trappevask udføres før der er for meget aktivitet på trapperne. Vores aftaler om trappevask kan aftales i hele døgnets timer / 24/7. Aftalen afstemmes og oprettes i samarbejde med vores kontorteam i kontortiden, og kan tilpasses i perioder, hvor du har brug for det. Du kan indhente et uforpligtende tilbud på trappevask her, og se vores kontortider her. Du vil modtage et skræddersyet tilbud, der matcher netop dine behov og ønsker.

Naturligvis. En ren trappeopgang er en rar og velkommende oplevelse. Trappevask sørger for at trapperne jævnligt bliver serviceret af erfarne rengøringsfolk. Derfor vil jeres trappe altid fremstå bedst muligt, og folk er sikre på at eventuelt rod og bakterier jævnligt fjernes. I de våde vintermåneder har vi fokus på at servicere trappen oftere, så vand og snavs fjernes fra trinene, og folk ikke glider i det. Er trappen våd under og efter trappevasken, sætter vi altid et skilt op, som vi fjerner når trappen igen er tør.

Vores trappevasketeam er forsigtige og opmærksomme på at undgå utilsigtet at forårsage skader på vægge, gelændere eller andre dele af trappen. Derofr bruger vi miljøvenlige rengøringsmidler, der passer til trappens overflade (f.eks. træ, beton, marmor eller fliser). Ønsker I at vi bruger et specielt rengøringsmiddel, gør vi også gerne det, hvis I selv leverer det. vi træner selv vores team, og har stor fokus på respekten for vores kunders ejendom.

I betaler altid efter endt opgave, når der er tale om engangsopgaver (her er betalingsfristen 10 dage efter fakturering). Har i en fast aftale om trappevask én eller flere gange om ugen – eller blot et par gange om måneden – sender vi først regningen sidst på måneden, og betalingsfristen er 10 dage efter fakturering. Så slipper i for flere regninger, og vi kan bruge tiden på at gøre rent.

Hver opgave vurderes individuelt, og afhænger af antallet af trapper og etager, afstanden mellem opgangene, tilgængeligheden og tidsrummet trappevasken skal udføres i. (Som tommelfingerregel er timepris for trappevask kr. 275,-). Når du indhenter et uforpligtende tilbud her, vil du modtage et skræddersyet tilbud, med en fast pris, der matcher netop dine behov og ønsker og den forventede tid til opgaven. På den måde matcher de faktiske udgifter de forventede udgifter, og du undgår at blive overrasket over uventede omkostninger for specifikke opgever eller materialer.

Ved engangsopgaver faktureres efter endt opgave, med en betalingsfrist på 10 dage efter fakturering. Ved længerevarende projekter og byggerier faktureres månedligt med en betalingsfrist på 10 dage efter fakturering.

Vores professionelle trappevasketeam er trænet, og har fokus på vigtige nøglepunkter, så de altid opnår et godt resultat. du kan læse mere om den specifikke fremgangsmåde i afsnittet “Professionel trappevask – Sådan vasker vi trapper” her på siden. Når du opretter en aftale om regelmæssig trappevask hos os, får du en udførlig rengøringsplan og et fast team til at udføre den efter dine ønsker. Du vælger selv, om du vil være til stede og lukke teamet ind, – eller om du ønsker at udlevere en nøgle, så vi selv kan låse os ind. Aftalen kører til du selv ophæver den, og kan sættes i bero i en periode, hvis du ønsker det.

Vi ved, at det ofte er mest belejligt, hvis trappevask udføres, før der er for meget aktivitet på trapperne. Vores aftaler om trappevask kan arrangeres til udførelse i hele døgnets timer 24/7. Aftalen oprettes i samarbejde med vores kontorteam i kontortiden. Du kan indhente et uforpligtende tilbud her, og se vores kontortider her.

Hvis du ønsker ar undgå besværet med trappevask, kan det være en god idé at overlade opgaven til de professionelle, så du kan bruge din tid mere effektivt på andre opgaver. Vi er en pålidelig og erfaren trappevasketjeneste, har mere end 25 års erfaring med trappevask og er fokuserede på at levere den højeste standard.

Det er vigtigt for os at trappevasken forstyrrer jeres daglige rutine mindst muligt. Hos SRS Multiservice skræddersyer vi derfor rengøringsløsningen, så den opfylder jeres specifikke behov og ønsker. Vi aftaler sammen hvornår det er mindst generende for beboere, ansatte og gæster at vi har adgang til trapperne. Vores aftaler kan lægges 24/7, når først aftalen er oprettet. Vi tilstræber klare retningslinjer og god kommunikation, som fremmer tryghed og tilfredshed hos beboere, så misforståelser og irritation undgås. Desuden er vi opmærksomme på at støje så lidt som muligt.

Vores team er professionelt, og er oplært i at vaske trapper og sørge for at de er rengjort tilstrækkeligt. Hos SRS Multiservice får du en fast rengøringsplan, der kører, indtil du eventuelt opsiger aftalen. Skulle vi mod forventning være forhindret i at udføre en rengøring, vil du få besked i god tid, og vi vil altid planlægge og udføre en erstatningsrengøring. Vi er en pålidelig og erfaren trappevasketjeneste, har mere end 25 års erfaring med trappevask og er fokuserede på at levere den højeste standard.

Under vores trappevask har vi fokus på at fjerne støv og snavs fra trapperne og under måtterne, – inspektion og fjernelse af spindelvæv, skrald og eventuelt tyggegummi, omhyggelig vask af overflader og trin og fjernelse af pletter og genstridigt snavs, aftørring af gelændere, vægge og andre overflader, og rengøring af elevator, hvis der er en. Derfor vil trapperne fremstå indbydende for jeres gæster og beboere. Vi bruger miljøvenlige rengøringsmidler for at skåne miljøet. Ønsker I at trappeopgangen dufter på en bestemt måde, bruger vi gerne et specielt rengøringsmiddel efter ønske, hvis I selv leverer det.

Vi kan tilpasse trappevasken til jeres specifikke behov og det tidsrum der forstyrrer jer mindst muligt. På den måde sørger vi for, at jeres trapper altid er rene og indbydende.

Professionel trappevask kan være en god investering, da det giver et positivt indtryk af ejendommen og bidrager til et godt indeklima.

Udgiften til rengøring i vaskerum afhænger af størrelsen i M2, antallet af maskiner, og hvor mange hylder, flisevægge m.v. rummet indeholder. Derfor vurderer vi omkostningsfrit dit vaskerum, før du får et tilbud med den faktiske pris.

Ja, – Du kan tilkøbe rengøring af kældergang til din trappevaskeaftale.

De vigtigste informationer om trappevask

Vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde svar på dine spørgsmål om trappevask, og derfor har vi samlet de mest stillede spørgsmål her. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte vores kontorteam via mail: srservice@srsmultiservice.dk eller ringe på telefon 7174 5858. Du kan indhente et uforpligtende tilbud på trappevask her. Vi ser frem til at servicere dine trapper.

Kreditvurdering

CO2 neutralt website

CO2 Neutral

Smiley RGB Arbejdsmiljø

Arbejdsmiljø

Vi gør naturligt rent

Vælger du og din virksomhed at indgå et samarbejde med os, er I sikret samme kvalitet og omtanke for miljøet som vores private kunder. Det er en ambition for os at levere grøn rengøring i høj kvalitet hos alle – privatpersoner som virksomheder.

SRS Multiservice ApS © 2024 • Gefionsvej 8 B • 3400 Hillerød • e-mail: srservice@srsmultiservice.dk • Tlf.: +45 7174 5858

Log in with your credentials

Forgot your details?